Деймиън Шазел присъства на Международния филмов фестивал в Торонто, за да говори

...
Деймиън Шазел присъства на Международния филмов фестивал в Торонто, за да говори
Коментари Харесай

Марго Роби и Брат Пит отново заедно в “Babylon”

Деймиън Шазел участва на Международния кино фестивал в Торонто, за да приказва за кариерата си, само че не пропусна да показа и предстоящия си игрален филм Babylon , за който разкри, че е най-трудният за снимане филм, който в миналото е правил. 

Действието се развива в края на 20-те години на предишния век в Холивуд по време на прехода на филмовата промишленост от неми филми към излъчвания. Babylon изследва възхода и падението на голям брой герои и е описван като „ Великият Гетсби, само че на стероиди “.

Лентата демонстрира непрекъснати шумни партита, които включват, само че не се лимитират до: алигатор на каишка, изобилна приложимост на опиати, дами без облекла и, който стреля с няколко револвера, танцува по долни дрехи и пада от балкон. И несъмнено, , която е по-безстрашна от всеки път, лежи в тълпи от мъже и даже се бие със змия.

За Babylon режисьорът изясни още: „ Винаги съм обичал немите филми. Аз съм един от последователите на концепцията за чистото кино. ” Той добави: „ Върховете на тази епоха са някои от върховете на киното генерално, точка. “

В към този момент можем да забележим първи кадри от кино лентата, които наподобява много обещаващо. Огромният актьорски състав включва още: Йован Адепо, Флий, Джийн Смарт, Оливия Уайлд и Самара Уивинг, което подвига упованията още повече.

Лентата ще излезе по кината на 25 декември 2022 година, а ние към този момент нямаме самообладание. 



 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР